Steaua Bucuresti ACS Poli Timisoara LIVE pe Antena 1 28.09.2013

sâmbătă, 28 septembrie 2013 |

Steaua Bucuresti ACS Poli Timisoara LIVE pe Antena 1 28.09.2013

Steaua Bucuresti ACS Poli Timisoara LIVE pe Antena 1 28.09.2013


Steaua Bucuresti

Steaua a trecut cu bine peste meciul susţinut la Botoşani, pe care l-a câştigat cu scorul de 2-1. Va urma un meci pe National Arena cu ACS Poli Timişoara în care steliştii nu pot avea ca obiectiv decât o nouă victorie. Ei îşi doresc să ajungă cât mai repede pe primul loc în clasament, acolo unde încă nu au fost în acest sezon. Următorii adversari vor fi Chelsea în Liga Campionilor şi Vaslui în campionat, astfel că ar fi important să câştige astazi pentru a avea un moral cât mai bun.

ACS Poli Timisoara

ACS Poli Timişoara a obţinut doar un 0-0 pe teren propriu cu Viitorul Constanţa, într-un meci în care îşi propusese victoria. ACS Poli Timişoara o va întâlni astazi pe Steaua, într-un meci foarte aşteptat, încă de la promovare. Va fi foarte greu pentru alb-negri să evite înfrângerea pe National Arena, dar cu siguranţă vor face tot posibilul să lupte pentru un punct.

Meciul dintre Steaua Bucuresti si ACS Poli Timisoara se mai transmite live video si pe Antena 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Steaua Bucuresti - ACS Poli Timisoara este LIVE pe Antena 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare