Pandurii Tg Jiu Gaz Metan Medias LIVE pe Digi Sport 1 28.09.2013

sâmbătă, 28 septembrie 2013 |

Pandurii Tg Jiu Gaz Metan Medias LIVE pe Digi Sport 1 28.09.2013

Pandurii Tg Jiu Gaz Metan Medias LIVE pe Digi Sport 1 28.09.2013


Pandurii Tg Jiu

Pandurii a obţinut un rezultat de egalitate în Gruia cu CFR Cluj, 1-1, reuşind să revină de la 0-1. După opt etape disputate elevii lui Pustai sunt pe locul cinci în clasament, la 2 puncte de Astra, Steaua şi Petrolul. Va urma un meci cu Gaz Metan Mediaş, echipa care este în revenire de formă, pe care Pandurii vrea neapărat să o câştige, pentru a urca pe primul loc în clasament, fie şi pentru o zi şi pentru a avea un moral bun înainte de meciul din Europa League cu Paços de Ferreira.

Gaz Metan Medias

Deşi a fost condusă acasă cu scorul de 1-0 de U Cluj, echipa Gaz Metan Mediaş a reuşit să egaleze şi să câştige la final cu 2-1. Aceştia vor disputa în următoarele etape două meciuri foarte grele, astazi în deplasare cu Pandurii, apoi acasă cu Petrolul. Ardelenii au un moral bun, fiind neînvinşi în ultimele cinci meciuri din campionat. În plus, au reuşit şi o calificare în optimile Cupei României, învingând cu 4-0 pe Petrolistul Boldeşti. Deocamdată totul merge bine la gruparea de pe Târnava-Mare, care va încerca să treacă cu bine şi peste meciul cu Pandurii, în care vizează un rezultat egal, la fel că în sezonul trecut.

Meciul dintre Pandurii Tg Jiu si Gaz Metan Medias se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Pandurii Tg Jiu - Gaz Metan Medias este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare