Petrolul Ploiesti CFR Cluj LIVE pe Digi Sport 1 30.09.2013

luni, 30 septembrie 2013 |

Petrolul Ploiesti CFR Cluj LIVE pe Digi Sport 1 30.09.2013

Petrolul Ploiesti CFR Cluj LIVE pe Digi Sport 1 30.09.2013


Petrolul Ploiesti

Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate meciul disputat pe National Arena cu Dinamo, scor 1-1. Echipa lui Contra este în continuare neînvinsă în campionat de aproape un an, astfel că jucătorii au un moral foarte bun. Ei vor încerca să câştige meciul de astazi cu CFR Cluj, pentru a se menţine pe podium şi de ce nu, să fie chiar lideri la sfârşitul etapei a noua. Lupii galbeni nu i-au mai învins pe feroviari de 39 de ani.

CFR Cluj

Deşi a condus în Gruia cu 1-0 pe Pandurii Târgu-Jiu, echipa CFR nu a obţinut victoria, fiind nevoită să se mulţumească cu un egal. Antrenorul Petre Grigoraş nu reuşeşte să revitalizeze echipa de care, probabil, se va despărţi cât de curând. CFR Cluj s-a făcut de ruşine şi în Cupa României, care era altădată o specialitate a lor, fiind învinşi de FC Braşov, încă din faza 1/16-imilor. Nimic nu merge la CFR, care va avea astazi un meci foarte greu la Ploieşti cu Petrolul. Ardelenii vor încerca să facă un meci reuşit, dar la cum joacă în ultimul timp, nu pot speră la mai mult de un egal.

Meciul dintre Petrolul Ploiesti si CFR Cluj se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Petrolul Ploiesti - CFR Cluj este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare