Sageata Navodari Pandurii Tg. Jiu LIVE pe Digi Sport 1 06.10.2013

sâmbătă, 5 octombrie 2013 |

Sageata Navodari Pandurii Tg. Jiu LIVE pe Digi Sport 1 06.10.2013

Sageata Navodari Pandurii Tg. Jiu LIVE pe Digi Sport 1 06.10.2013


Sageata Navodari

Săgeata Năvodari a trecut cu bine peste meciul de pe Cluj Arena cu U Cluj, cu care a terminat la egalitate, scor 1-1. A fost un punct meritat, câştigat în deplasare, pe terenul unei contracandidate la retrogradare. Echipa lui Selymes se află după nouă etape exact la mijlocul clasamentului, având 12 puncte. Năvodărenii vor avea două jocuri foarte grele, mâine cu Pandurii, iar în etapa următoare cu Petrolul. În ambele partide ei pornesc cu şansa a doua, astfel că orice punct câştigat va fi un plus pentru ei. Obiectivul Săgeţii este de a profita de oboseala gorjenilor după meciul cu Paços de Ferreira şi să încerce să obţină cel puţin un punct.

Pandurii Tg. Jiu

Pandurii Târgu-Jiu a pierdut meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, pentru că a fost mai mult cu gândul la întâlnirea cu Paços de Ferreira din Europa League. În urma eşecului cu gaziştii, echipa lui Pustai a ajuns pe locul 6 în clasament, fiind la 5 puncte faţă de primele trei clasate. Oltenii s-au descurcat mult mai bine în Europa League, unde au terminat la egalitate meciul disputat la Guimarães, cu Paços, scor 1-1. Ei au un moral bun după ce au obţinut primul punct pentru România din grupe, iar de acum vor încerca să-şi revină şi în Liga 1, pentru a se apropia de podium. Obiectivul Pandurilor în meciul de la Constanţa în meciul cu Săgeata este de a câştigă toate punctele.

Meciul dintre Sageata Navodari si Pandurii Tg. Jiu se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Sageata Navodari - Pandurii Tg. Jiu este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare