Concordia Chiajna Astra Giurgiu LIVE pe Digi Sport 1 05.10.2013

sâmbătă, 5 octombrie 2013 |

Concordia Chiajna Astra Giurgiu LIVE pe Digi Sport 1 05.10.2013

Concordia Chiajna Astra Giurgiu LIVE pe Digi Sport 1 05.10.2013


Concordia Chiajna

Aşa cum era de aşteptat, Concordia nu a putut evita înfrângerea la Piatra-Neamţ, unde a pierdut în faţa Ceahlăului cu scorul de 3-1. Echipa lui Ionuţ Chirilă nu a reuşit să înscrie decât golul de onoare, beneficiind de un penalty în minutul 90+2. Scaunul lui Chirilă începe să se clatine tot mai serios, pentru că echipa sa nu reuşeşte să adune puncte. Ilfovenii vor avea două meciuri consecutive pe teren propriu, astazi cu lidera Astra, iar în etapa următoare cu FC Braşov, jocuri care vor decide şi soarta antrenorului. Ţinând cont de valoarea adversarei de astazi  galben-verzii nu pot spera la mai mult de un egal. Dacă vor reuşi să câştige 4 puncte în dubla cu Astra şi Braşov, atunci Concordia se va îndepărta de zona retrogradării.

Astra Giurgiu

Astra a învins-o la Giurgiu cu scorul de 3-0 pe FC Braşov, după o primă repriză în care nu a reuşit să desfacă apărarea oaspeţilor. Această victorie a făcut ca alb-negrii să-şi păstreze poziţia de lider în Liga 1, cu un golaveraj superior faţă de Steaua şi Petrolul. Echipa lui Isăilă îşi doreşte să rămână pe primul loc şi după etapa a 10-a, astfel că va merge la Chiajna cu un obiectiv clar, să obţină cele 3 puncte. Următorii adversari ai alb-negrilor, Dinamo şi CFR, vor fi mai greu de bătut, astfel că aceştia vor trebui să o învingă astazi pe Concordia şi să profite de forma slabă a acesteia. În sezonul trecut Astra s-a distrat cu Concordia, câştigând ambele meciuri cu scorul general cu 8-3.

Meciul dintre Concordia Chiajna si Astra Giurgiu se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Concordia Chiajna - Astra Giurgiu este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare