Marius Stan despre Otelul Galati - Rapid

vineri, 4 martie 2011 |


Meciul dintre Otelul Galati si Rapid este foarte important pentru ambele echipe.

Pentru Otelul care se afla pe primul loc al Ligii 1 este primul meci oficial din retur. Chiar daca unii il contesta Marius Stan este unul din conducatorii de cluburi ai Ligii 1 care cu putini bani incearca sa faca performanta. Venirea lui Dorinel Munteanu si rezultatele pe care le are sunt in parte si meritul lui Marius Stan.

Pentru Mediafax Maris Stan a declarat ca este multumit si cu un egal in meciul cu Rapid:"Un egal n-ar fi o dramă. Ar fi un punct câştigat în faţa unei echipe foarte bune a campionatului, care emite pretenţii justificate după lotul pe care-l are şi după istoria pe care o are în spate. Ne aşteaptă un meci extrem de echilibrat".

Castigarea campionatului de catre Otelul ar fi ceva de vis atat pentru jucatori cat si pentru suporterii Otelului: "Fiecare joc care urmează este jocul vieţii lor, îi poate aduce acolo unde n-au visat niciodată şi pot face pentru acest oraş o imagine cum, probabil, nimeni n-a reuşit să o facă. Pentru asta, zic că merită să te sacrifici, ca în cele trei luni cât mai sunt de jucat, să faci absolut tot ce depinde de tine pentru a-ţi atinge obiectivul" a mai declarat Marius Stan.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare