Declaratii si reactii dupa FC Vaslui - Dinamo 3-1

luni, 12 septembrie 2011 |

Declaratii si reactii dupa FC Vaslui - Dinamo 3-1

Liviu Ciobotariu a declarat: "Îmi pare rău că am pierdut pe fondul unui joc bun al nostru, am pierdut pe nişte greşeli personale. Vasluiul a dominat şi a meritat victoria, deşi a făcut un joc slab în apărare. Au fost totuşi puternici în atac.
Acum trebuie să pregătim meciul cu Rapid, e important să cîştigăm derby-ul. Pe Torje deja l-am uitat, trebuie să găsesc soluţii pentru a-l înlocui".

Viorel Hizo a declarat la DigiSport: "Este o victorie în afara oricărui dubiu, deşi presa ne-a trecut la coadă şi sîntem surprinşi de atitudinea ei. Înaintea acestui joc am văzut că oficialii lui Dinamo spuneau că nu nici un obiectiv. Noi avem ca obiectiv clasarea în primele locuri.
A fost toată echipa în zi mare, golurile noastre au fost foarte frumoase şi au mai existat şi alte ocazii la ambele porţi".


Adrian Porumboiu a declarat la DigiSport: "Cristi Borcea nu ştie ce vorbeşte. Eu am pierdut un campionat pe seama arbitrajului. E diferenţă mare între jucătorii Vasluiului şi cei de la Dinamo. Dacă aveam vrăjeală, luam şi eu un titlu.
E diferenţă mare de valoare dintre echipe. Cîte echipe din România au jucători ca Sînmărtean, Adailton sau Wesley? Mi s-a părut şi mie penalty la Niculae".

Cristi Borcea a acuzat dur arbitrajul: "Nu se poate ce se întîmplă la Vaslui. Robert Dumitru e delegat mereu la Porumboiu. E jaf ce se întîmplă acum. Trebuia să ne dea penalty şi eliminare. Nu se întîmpla aşa nici pe vremea Victoriei. Dacă trebuie să pornim Jihadul, facem şi asta. Robert Dumitru ar trebui scos din arbitraj".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare