JOI 01.12.2011: Schalke - Steaua LIVE pe PROTV incepand cu ora 20:00

marți, 29 noiembrie 2011 |

Steaua are un meci greu in deplasare la Schalke, stelistii castigand un singur meci in deplasare cu o echipa din Germania. Pentru a fi siguri de calificare in primavara europeana stelistii trebuie sa castige. Sanse sunt si in cazul in care Steaua pierde sau face un egal, dar atunci depindem si de jocul rezultatelor. Daca Steaua pierde, va merge mai departe doar dacă o bate pe AEK, iar Maccabi nu obţine mai mult de un punct din ultimele două jocuri.
George Galamaz a declarat despre meciul cu Schalke la sportro: "Ne dorim cît mai multe puncte pe acest final de tur şi să ne calificăm în primăvara europeană. Cu mici excepţii, Steaua a evoluat mereu bine în Europa, are o cultură europeană. Mergem să jucăm la Schalke, vom vedea ce se va întîmpla. La cum s-a jucat în tur aici, cînd au evoluat cu toate echipele, cred că avem şanse.
Nemaijucînd în Ghencea, toate echipele nu se mai gîndesc la acest lucru şi este un dezavantaj pentru noi. Eu am făcut aproape 4 ani de zile naveta la Urziceni, nu există scuze că acum trebuie să parcurgem o distanţă mare pînă la baza de antrenament. Am înţeles că nu se poate în acest moment să jucăm în Ghencea. Noi trebuie să jucăm la fel de bine oriunde".

Meciul Schalke - Steaua este LIVE pe PROTV incepand cu ora 20:00

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare