SAMBATA 31.03.2012: Pandurii - Steaua LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

sâmbătă, 31 martie 2012 |

Pandurii a reusit prima victorie din retur, câstigând cu 2-0 pe terenul ultimei clasate CS Mioveni. Acest succes le readuce gorjenilor sansa de a mai spera la Europa League, dar pentru asta sunt obligati să câstige meciul de mâine cu Steaua.
Antrenorul Petre Grigoraş a declarat depre meciul cu Steaua: "Vreau continuitate, vreau un joc bun. Vreau un rezultat bun. Dacă nu eşti peste ei fizic şi cu atitudine nu poţi obţine punct sau puncte. Steaua e periculoasă, are valoare şi jucători puternici. Formează o echipă bună, au cea mai bună apărare, cu jucători de atac pe care îi numeri pe ambele mâini. Sunt jucători de naţională, vorba cuiva de la ei sunt crema fotbalului românesc. Pe unul îl ştim, Chiricheş e jucător valoros, şi mai au acolo pe Chipciu, Tănase, Rusescu, etc. echipă foarte bună, pe care dacă reuşeşti cu determinare şi ambiţie să o blochezi poţi obţine un rezultat bun".

Steaua nu a jucat slab în meciul cu Gaz Metan Medias, dar cele opt ocazii mari de gol au fost ratate, astfel că la final scorul a fost 0-0. Acest egal a făcut ca antrenorul Ilie Stan să fie demis, patronul Gigi Becali luând decizia de a-l înlocui cu Mihai Stoichită.
Antrenorul Mihai Stoichiţă a declarat: "M-am întors acasă, sunt relaxat şi bucuros. I-am cunoscut pe băieţi pentru că pe mulţi i-am avut doar ca adversari. Din lotul actual i-am mai pregătit doar pe Tănase, Bicfalvi şi Tătăruşanu. Este un lot spumos, de perspectivă, iar Steaua are un viitor cert în vestiar. Şedinţa de pregătire de azi a fost una normală, iar de mâine încercăm să cristalizăm ce vrem, de la meciul cu Târgu-Jiu. Meciul cu Pandurii va fi greu pentru că ei joacă spectaculos, pe atac, după modelul antrenorului. Acest meci nu va fi atât de greu pentru că nu este o echipă care se închide".

Meciul Pandurii - Steaua este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

Rezumat video Pandurii - Steaua 1-1 Etapa 24

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare