SAMBATA 31.03.2012: Sportul Studentesc - CS Mioveni LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 16:30

sâmbătă, 31 martie 2012 |

Sportul Studențesc a prins o zi mai slabă la Sibiu și a pierdut cu 1-0 în fața Voinței. Echipa lui Daniel Isăilă va juca mâine cu ultima clasată din Liga 1 și trebuie să câștige neapărat cele 3p din două motive, să răzbune înfrângerea din tur de la Mioveni si pentru că următorul adversar va fi Steaua.
Antrenorul Daniel Isăila a declarat despre meciul cu CS Mioveni:"Avem un joc greu, cu o echipă, CS Mioveni, total schimbată faţă de turul campionatului. În toate meciurile pe care le-au avut până acum au pus ceva probleme adversarilor, e o echipă care nu mai are absolut nimic de pierdut. Obiectivul lor este probabil să acumuleze puncte, să scoată maxim din fiecare meci. Pe noi ne obligă asta, pentru că venim după un meci modest la Sibiu, aştept ca băieţii să aibă o reacţie pozitivă şi să câştigăm cele trei puncte".

CS Mioveni a avut cu Pandurii cea mai slabă evoluție din acest an și a pierdut cu scorul de 0-2. A fost al 16-lea meci fără victorie, astfel că pentru "galben-verzi" șansele de a se menține în Liga 1 sunt nule. Antrenorul Marian Pană a încercat să construiască o echipă competitivă, dar nu a reușit, chiar dacă evoluțiile din acest sezon nu au fost chiar slabe.
Antrenorul Marian Pană a declarat despre meciul cu Sportul: "Este un meci foarte important pentru noi, fiindcă băieţii trebuie să priceapă la fiecare joc în parte că este foarte important să obţinem puncte. Avem speranţa că putem scoate un rezultat bun, asta şi pentru că băieţii s-au impus în jocul din tur. O să vedem şi noi ce o să putem scoate, dar vă spun sincer că nu mă mulţumeşte obţinerea unui singur punct. Este o chestie să nu pierzi, dar băieţii au nevoie de o victorie. Să ştiţi că nu am jucat slab în acest retur decât în partida cu Pandurii, în rest am făcut jocuri destul de bune, unde dacă şi arbitrul era corect în decizii, iar noi eram şi mai atenţi, puteam avea două sau chiar trei victorii în acest retur de campionat".

Meciul Sportul Studentesc - CS Mioveni este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 16:30

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare