VINERI 30.03.2012: Otelul Galati - Vointa Sibiu LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:30

vineri, 30 martie 2012 |

Otelul Galati vrea să şteargă ruşinea de la meciul cu CFR Cluj şi să demonstreze pe teren că acuzaţiile de blat nu sunt adevărate.
Antrenorul Otelului, Dorinel Munteanu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la un joc foarte greu: "Trecem peste ce a scris presa despre meciul de la Cluj, acest lucru nici nu l-am luat în calcul în discuţiile cu jucătorii. N-am avut prospeţime la CFR, am avut destule probleme fizice, dar este vina mea şi a staffului tehnic. Problema este că urmează un meci de asemenea dificil cu Voinţa Sibiu şi, dacă nu vom investi destul din toate punctele de vedere, nu vom putea câştiga! Aştept ca publicul să vină la stadion şi să nu ia în calcul ce au scris anumite ziare, ci să încurajeze echipa, deoarece este mare nevoie de acest lucru. Simt că ne putem redresa".

Pe de altă parte, jucătorii Vointei Sibiu speră să nu plece cu mâna goală de la meciul cu Otelul. Echipa antrenată de Alex Pelici încearcă să obţină măcar un punct pe terenul campioanei.
Antrenorul Alex Pelici a declarat despre meciul cu Otelul Galati: "Mergem încrezători la Oţelul Galaţi. Venim după o victorie bine venită pentru noi şi foarte importantă în compania Sportului Studenţesc. Din păcare avem câţiva absenţi. Grigore, Dâlbea, Beza sunt accidendaţi şi Zăgrean este suspendaţi. Sperăm ca cei care vor intra în teren să reuşească să suplinească lipsa celorlalţi aşa cum au făcut-o şi la partida cu Pandurii. Mergem acolo să încercăm scoatem un rezultat bun, să aducem punct sau puncte pentru că acest campionat este foarte strâns şi toate echipele punctează. E foarte important să scoatem maxim din fiecare joc".

Meciul Otelul Galati - Vointa Sibiu este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:30

Rezumat video Otelul Galati - Vointa Sibiu 3-0 Etapa 24

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare