CS Turnu Severin - U Cluj LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 19:00

vineri, 17 august 2012 |

CS Turnu Severin a câștigat primul punct în Liga 1, după ce a terminat la egalitate, scor 0-0 la Ploiești cu Astra. Au trebuit să treacă patru etape pentru ca nou promovata Severin să câștige primul punct, iar acum jucătorii și suporterii așteaptă cu nerăbdare și prima victorie. Oltenii vor întâlni astazi pe U Cluj, echipă care a pierdut până acum toate meciurile susținute în deplasare. O victorie în fața "șepcilor roșii" ar veni cum nu se poate mai bine pentru "lupii dacici", care astfel s-ar îndepărta un pic de ultimele locuri din clasament.

U Cluj a trecut cu bine peste înfrângerea cu 5-1 din meciul cu Steaua, reușind o victorie cu 2-1, acasă, în fața nou promovatei Viitorul Constanta. După eșecurile cu 6-2 și 5-1 cu Pandurii și Steaua, "alb-negrii" stau nesperat de bine în clasament, având şase puncte, grație victoriilor de acasă. Deocamdată echipa este în grafic, mai puțin golaverajul negativ și dacă va reuși un rezultat pozitiv și la Turnu Severin ar fi foarte bine. Antrenorul Cristian Dulca și jucătorii își doresc foarte mult să pună capăt eșecurilor în meciurile disputate în deplasare și speră să obțină cel puțin un punct cu echipa lui Marian Bondrea. Programul următoarelor etape este mai ușor pentru "șepcile roșii" care au astfel posibilitatea să adune în aceste etape să adune mai multe puncte și să se mențină departe de locurile retrogradante.

Meciul CS Turnu Severin - U Cluj este LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 19:00

Echipele probabile CS Turnu Severin - U Cluj
CS Turnu Severin - U Cluj LIVE pe Digi Sport 1
Rezumat video CS Turnu Severin - U Cluj 1-1
CS Turnu Severin - U Cluj este LIVE pe Digi Sport 1, CS Turnu Severin - U Cluj LIVE, CS Turnu Severin - U Cluj Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare