Declaratii inainte de FC Vaslui - Inter Milano

joi, 23 august 2012 |

Declaratii inainte de FC Vaslui - Inter Milano

Antrenorul Marius Sumudica a urmărit amicalul lui Inter Milano de la sfârșitul săptămânii trecute, si a declarat: "Am văzut meciul italienilor de sâmbăta trecută în care au învins pe tunisienii de la CA Bizertin, dar nu pot trage niște concluzii certe. Pornim cu șansa a doua, dar vom juca. Nu ne vom da bătuți, vom face o figură frumoasă, așa cum am făcut și cu Fenerbahçe"
"Trebuie să ne ridicăm la valoarea și potențialul echipei adverse din punct de vedere al jocului pentru că, în ciuda faptului că am pierdut cu Fener, Vasluiul este câștigătoarea morală. Am jucat cu o echipă care are un buget imens, numai în această pauză competițională a cheltuit 40 de milioane de euro, iar în multe momente chiar am dominat această echipă. Dacă vom avea aceeași atitudine, putem pune probleme Interului, iar asta m-ar face fericit".

Antrenorul Andrea Stramaccioni a declarat că el şi elevii săi sunt concentraţi pentru meciul cu FC Vaslui şi că vasluienii sunt un adversar dificil: "Suntem concentraţi şi ştim că Vaslui este un adversar dificil. Anul trecut a eliminat-o pe Lazio, în acest an a jucat în preliminariile Ligii Campionilor... Nu este un adversar care poate fi subestimat".

Meciul FC Vaslui - Inter Milano este LIVE VIDEO pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:45

FC Vaslui - Inter Milano LIVE VIDEO pe DigiSport 1
Bilete FC Vaslui - Internazionale Milano
 Echipele probabile FC Vaslui - Inter Milano 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare