Declaratii inainte de Steaua - Ceahlaul Etapa 14

duminică, 20 noiembrie 2011 |

Declaratii inainte de Steaua - Ceahlaul Etapa 14

Gigi Becali a declarat inainte de meciul cu Ceahlaul: "Steaua e o echipă foarte puternică, şi nu am nici un fel de emoţii că nu o să cîştigăm azi. Vom domina în totalitate, o să cîştigăm fără drept de apel. O să-i batem şi la o diferenţă mare de scor, ca să nu mai am eu emoţii".
"Tatu poate juca, dar nu vrem să rişte o accidentare mai gravă. Doctorul ne-a sfătuit să nu-l jucăm astăzi ca să poată evolua cu Dinamo, să fie 100% sănătos. E posibil să nu joace nici cu Braşovul".

Gheorghe Ştefan a declarat despre meciul cu Steaua: "Sperăm să se întâmple ca noi să obţine măcar un punct din meciul cu Steaua, contează foarte mult pentru o echipă nou-promovată acest lucru, mai ales în plan moral. Ne dorim ca aşa să acumulăm experienţă. Nu ştiu dacă Steaua mai sperie ca pe vremuri, dar e o echipă care trebuie respectată. Nu există niciun interes pentru jucător de-al nostru. Faptul că a apărut că l-ar vrea pe Villadsen este un tertip pe care steliştii l-au învăţat de la Timişoara, care anunţa mereu că vrea cei mai buni jucători de la o echipă înainte de meciul direct. Eu nu-l folosesc niciodată, pentru că frustrezi jucătorii astfel".

Costel Enache a declarat inainte de meciul cu Steaua: "Este un joc de pe urma căruia putem căpăta şi mai multă încredere pentru ceea ce avem de făcut în continuare, ba chiar ne poate crea o imagine pozitivă. Îl considerăm asemeni unei sărbători a fotbalului.
Ţinem să rămânem modeşti, dar să nu arătăm şi teamă de jocul cu Steaua. Vrem să ne tratăm adversarul cu respectul cuvenit, ca oricare dintre partenerii de întrecere, conştienţi totodată că şi noi putem avea şanse reale la victorie".

Echipe probabile:

Ceahlaul: 22. Villadsen - 23. Dumitraş, 24. Forminte, 4. Cazan, 8. Barna - 10. Al. Achim, 21. Monroy - 20. M. Constantinescu, 28. Cebotaru, 11. Stana - 9. Gafiţa

Steaua: 12. Tătăruşanu - 18. Martinovici, 23. Geraldo, 22. Galamaz, 14. Latovlevici- 11. Prepeliţă, 55. Bourceanu, 5. Brandan, 10. Cr. Tănase - 9. M. Costea, 7. Fl. Costea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare