Astra Giurgiu Dinamo Bucuresti LIVE pe Digi Sport 1 20.10.2013

sâmbătă, 19 octombrie 2013 |

Astra Giurgiu Dinamo Bucuresti LIVE pe Digi Sport 1 20.10.2013

Astra Giurgiu Dinamo Bucuresti LIVE pe Digi Sport 1 20.10.2013


Astra Giurgiu

Deşi a condus cu 1-0 la Chiajna, echipa Astra Giurgiu a pierdut surprinzător în faţa Concordiei cu scorul de 3-1. Patronul Niculae a fost foarte supărat după acest eşec (i-a amendat pe jucători cu 25% din contracte), astfel că aceştia vor trebui să-şi revină cât mai repede şi să câştige meciul cu Dinamo. În sezonul trecut Astra şi Dinamo a câştigat fiecare cu 1-0 pe teren propriu. "Alb-negrii" vor încerca în cele două meciuri dificile cu Dinamo (mâine) şi CFR (etapă următoare) să câştige maximum de punte pentru a încerca să revină pe primul loc în clasamentul Ligii 1.

Dinamo Bucuresti

Dinamo a condus cu 1-0 pe Ceahlăul Piatra-Neamţ, dar nu a reuşit să câştige, fiind nevoită să se mulţumească cu o remiză. Câinii roşii vor avea un meci foarte greu la Giurgiu, cu Astra, un adversar direct pentru Europa. Ei nu-şi pot permite o înfrângere, pentru că ar fi foarte greu să recupereze 9 puncte faţă de aceasta. Şi un egal ar fi bun pentru "alb-roşii", mai ales că vor avea două meciuri consecutive în Ştefan cel Mare cu Concordia şi Braşov.

Meciul dintre Astra Giurgiu si Dinamo Bucuresti se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Astra Giurgiu - Dinamo Bucuresti este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare