Petrolul Ploiesti Sageata Navodari LIVE pe Digi Sport 1 19.10.2013

vineri, 18 octombrie 2013 |

Petrolul Ploiesti Sageata Navodari LIVE pe Digi Sport 1 19.10.2013

Petrolul Ploiesti Sageata Navodari LIVE pe Digi Sport 1 19.10.2013


Petrolul Ploiesti

Petrolul Ploieşti a pierdut meciul susţinut la Mediaş cu Gaz Metan, fiind învinsă cu scorul de 1-0. Va urma un meci pe teren propriu, aparent uşor, cu Săgeata Năvodari, pe care petroliştii îl vor aborda doar la victorie. În cele trei meciuri cu nou promovatele Năvodari, Botoşani şi Timişoara, "galben-albaştrii" vor încerca să obţină maximum de puncte, pentru a rămâne pe podium şi, de ce nu, de a încerca să ajungă chiar pe primul loc.

Sageata Navodari

Săgeata Năvodari a pierdut fără drept de apel meciul susţinut la Constanţa cu Pandurii Târgu-Jiu, scor 0-4. Va urma o partida cu un alt adversar tare, Petrolul Ploieşti, în care dobrogenii nu pot spera să câştige puncte. Totuşi, ei vor încerca să lupte pentru un egal, mai ales că şi în următoarele meciuri cu Oţelul, Ceahlăul şi Astra, pornesc tot cu şansa a doua.

Meciul dintre Petrolul Ploiesti si Sageata Navodari se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Petrolul Ploiesti - Sageata Navodari este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare