Otelul Galati Gaz Metan Medias LIVE pe Digi Sport 1 19.10.2013

vineri, 18 octombrie 2013 |

Otelul Galati Gaz Metan Medias LIVE pe Digi Sport 1 19.10.2013

Otelul Galati Gaz Metan Medias LIVE pe Digi Sport 1 19.10.2013


Otelul Galati

Oţelul s-a făcut de ruşine în meciul susţinut la Cluj cu CFR, în faţa căruia a pierdut cu scorul de 7-2.  Roş-alb-albaştrii vor fi foarte motivaţi mâine, pentru că vor să se redreseze în faţa fanilor după umilinţa din Gruia. În plus, oţelarii au ajuns exact deasupra liniei retrogradării, deşi în primele etape dădeau impresia că se pot lupta pentru cupele europene. Va urma un meci pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, o echipa aflată într-o formă foarte bună, dar căreia i-a luat în sezonul trecut 6 puncte. Obiectivul Oţelului în meciul cu Gaz este de a câştigă cele 3 puncte şi a face uitat eşecul usturător cu CFR.

Gaz Metan Medias

Gaz Metan a câştigat cu 1-0 meciul susţinut la Mediaş cu Petrolul Ploieşti, luându-şi astfel revanşa în faţa acesteia, după partida cu cântec din etapa a 34-a a sezonului trecut. Ei vor fi motivaţi mâine în deplasarea de la Galaţi, pentru că au de luat o revanşă în faţa Oţelului, după înfrângerile din sezonul trecut. Lupii negri vor veni la Galaţi să câştige, situaţie care i-ar putea urca în clasament un loc sau două.

Meciul dintre Otelul Galati si Gaz Metan Medias se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Otelul Galati - Gaz Metan Medias este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare