Ceahlaul Piatra Neamt CFR Cluj LIVE pe Digi Sport 1 20.10.2013

sâmbătă, 19 octombrie 2013 |

Ceahlaul Piatra Neamt CFR Cluj LIVE pe Digi Sport 1 20.10.2013

Ceahlaul Piatra Neamt CFR Cluj LIVE pe Digi Sport 1 20.10.2013


Ceahlaul Piatra Neamt

Ceahlăul Piatra-Neamţ şi-a îndeplinit obiectivul în meciul susţinut în Ştefan cel Mare cu Dinamo, în care a obţinut un punct important. După 10 etape disputate, nemţenii se află pe locul 6 în clasament şi vor încerca să câştige jocul de acasă cu CFR Cluj, pentru a ajunge pe podium. Echipa lui Vasile Miriuţă trece printr-o perioada foarte bună şi va face tot posibilul să obţină mâine victoria, pentru că până acum nu a reuşit să o bată pe CFR Cluj niciodată în Liga 1. Mîine este şi ziua clubului, care a fost înfiinţat pe 20 octombrie 1919. Dacă vor reuşi să-i învingă pe "feroviari", moldovenii se vor putea gândi din ce în ce mai serios la Europa League.

CFR Cluj

CFR Cluj a făcut cel mai bun meci din acest sezon împortiva Oţelului Galaţi, pe care a surclasat-o cu scorul de 7-2. Această victorie a ridicat moralul jucătorilor, care au avut până acum evoluţii modeste şi chiar foarte slabe.  Ei vor încerca să obţină un nou succes şi la Piatra-Neamţ pentru a urca în clasament un loc sau două. Ar fi important pentru clujeni să obţină a două victorie consecutivă, mai ales pentru că în etapa următoare va avea un meci foarte greu cu Astra Giurgiu. În aceste partide se va vedea dacă echipa lui Grigoraş şi-a revenit cu adevărat sau acel 7-2 cu Oţelul a fost o simplă întâmplare.

Meciul dintre Ceahlaul Piatra Neamt si CFR Cluj se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Ceahlaul Piatra Neamt - CFR Cluj este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare