JOI 17.05.2012: FCM Tg. Mures - Ceahlaul LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 17:00

miercuri, 16 mai 2012 |

Pe 17 Mai 2012 pe Stadionul Trans-Sil se va juca cu incepere de la ora 17:00 partida dintre echipa locala, FCM Tg. Mures si Ceahlaul. Meciul conteaza pentru etapa cu numarul 33 din Romania - Liga 1.

In ultima etapa disputata  Tg. Mures a jucat extrem de slab in deplasarea de la Chiajna si a pierdut la scor, 1-4. In acel moment formatia antrenata de Nelutu Sabau era retrogadata in proportie de 99,9 % pentru ca distanta fata de ultimul loc care asigura ramanerea in prima liga era de 6 puncte. O veste traznet a venit pentru targ-mureseni de la Mircea Sandu care a anuntat ca locul 15 va fi loc neretrogadabil pentru ca Poli Timisoara nu va primi licenta. Asadar echipa gazda, aflata in acest moment pe locul 15 la 3 puncte distanta de Vointa Sibiu si la 5 de Sportul Studentesc trebuie sa intre pe teren foarte motivata si cu gandul la cele 3 puncte, puncte care ar asigura ramanerea in prima liga.  Si o remiza i-ar ajuta pe ardeleni sa ramana in primul esalon.

La Ceahlaul s-a vazut deja relaxarea din partea jucatorilor in ultima etapa pierduta pe propriul teren cu scorul de 1-2 impotriva Astrei Ploiesti. In aceasta partida jucatorii vor fi mai mult cu gandul la vacanta de vara, asa ca Tg. Mures are toate sansele sa obtina minim un punct.

Meciul FCM Tg. Mures - Ceahlaul este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 17:00

Rezumat video FCM Tg. Mures - Ceahlaul 4-3 Etapa 33

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare