VINERI 20.07.2012: CS Turnu-Severin - Dinamo LIVE pe Antena 1/Dolce Sport incepand cu ora 20:20

vineri, 20 iulie 2012 |

CS Turnu-Severin va debuta mâine în Liga 1, urmând a juca cu Dinamo. Echipa lui Marian Bondrea a făcut câteva transferuri modeste în pauză de vară, iar pregătirea a avut loc în Slovenia. Jucătorii sosiți în această vară nu sunt de prim plan (doar Pătraşcu și Ologu fiind cei mai cunoscuți), dar pot fi utili echipei în vederea realizării obiectivului, rămânerea în Liga 1. "Lupii dacici" au jucat câteva partide amicale, cea mai importantă fiind cea de săptămâna trecută, adversară fiindu-le AS Roma. Fiind o echipă nou promovată, CS va porni cu șansa a doua în față dinamoviștilor, dar jucătorii sunt încrezători că pot evita înfrângerea. Ar fi important pentru CS Turnu-Severin să obțină măcar un punct în fața lui Dinamo și să profite apoi de programul accesibil din următoarele etape și să încerce să adune cât mai multe puncte încă din startul noului sezon.

Dinamo va merge la Turnu-Severin cu un obiectiv clar, să câștige cele trei puncte. Jucătorii lui Dario Bonetti au prins curaj după ce au câștigat sâmbătă Supercupa României și și-au propus că până la derby-ul cu Rapid din etapa a 4-a să câștige maximum de puncte. "Câinii roșii" știu că vor întâlni o nou promovată, care cu siguranță va evolua cu trac și vor dori să speculeze acest lucru și să plece acasă cu cele trei puncte. În ultimii doi ani "alb-roșii" au început noul sezon cu o victorie, 2-1 cu Astra Ploiești în 2010 și 1-0 cu FCM Târgu-Mureș în 2011 și cu siguranță vor încerca și mâine să câștige.

Meciul CS Turnu-Severin - Dinamo este LIVE pe Antena 1/Dolce Sport incepand cu ora 20:20

Rezumat video CS Turnu Severin - Dinamo 1-2 Etapa 1
CS Turnu-Severin - Dinamo LIVE pe Antena 1/Dolce Sport, CS Turnu-Severin - Dinamo LIVE, CS Turnu-Severin - Dinamo Antena 1/Dolce Sport

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare