VINERI 20.07.2012: Pandurii - U Cluj LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 18:30

vineri, 20 iulie 2012 |

Pandurii își dorește ca la anul să joace pentru prima dată în Europa 
League. Față de lotul din sezonul trecut, antrenorul Petre Grigoras l-a pierdut pe căpitanul Pintilii (transferat la Steaua), dar s-a întărit cu Răduț și Matulevičius, iar vestea bună este că o parte dintre jucătorii accidentați pe o perioadă mai lungă sunt din nou apți.
Gorjenii au făcut stagiul de pregătire în Austria, departe de canicula de la Târgu-Jiu, jucând mai multe partide amicale, cele mai importante adversare fiind Levski Sofia și Sigma Olomouc. Jucătorii își doresc încă de la debutul noului sezon să câștige primul meci și să profite de programul accesibil din primele trei etape pentru a adună cât mai multe puncte. Obiectivul oltenilor în meciul cu U Cluj este de a câștiga cele trei puncte și de a face un meci spectaculos.

U Cluj de azi este total schimbată față de cea din sezonul trecut, pentru că patronul Walter a luat 15 jucători (cei mai reprezentativi) și a plecat la Petrolul Ploiești. A venit un nou patron, Anamaria Prodan (soția antrenorului Reghecampf de la Steaua), care a transferat în ultima luna jucători pe bandă rulantă, pentru a-i face antrenorului Niculescu un lot cât de cât competitiv. Plecările și venirile masive de jucători s-au resimțit în amicalele pe care "șepcile roșii" le-au disputat în Austria, acolo unde n-au reușit să câștige niciun meci din cele cinci, marcând doar un singur gol. În aceste condiții obiectivul "studenților" nu poate fi decât menținerea în prima ligă, astfel că orice punct câștigat va fi foarte important. În Liga 1, ardelenii n-au câștigat niciodată în fața Pandurilor. Probabil nu o vor face nici mâine, mai ales că partidă se va dispută la Târgu-Jiu, dar cu siguranță vor evolua cu multă determinare pentru a obține un rezultat de egalitate. Prodan și Niculescu speră că până la meciul cu Steaua din etapa a 3-a să câștige patru puncte, unul la Târgu-Jiu și trei în etapa următoare cu nou promovata Gloria Bistrița.

Meciul Pandurii - U Cluj este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 18:30

Rezumat video Pandurii - U Cluj 6-2 Etapa 1
Pandurii - U Cluj LIVE, Pandurii - U Cluj LIVE DigiSport 1, Pandurii - U Cluj DigiSport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare