Play-off Europa League Steaua - TSKA Sofia LIVE pe PROTV joi 18 august ora 20:30

miercuri, 17 august 2011 |

Interes foarte mare pentru meciul Stelei cu TSKA Sofia din play-off-ul Europa League. Biletele s-au vandut la Cluj FOARTE repede ceea ce arata ca Steaua este echipa cu cei mai multi suporteri din Romania.

Becalii este increzator in victorie si anunta ca nu va merge cu echipa la Sofia: "Nu merg în casa omului care m-a păcălit".

Gigi Becali nu vrea ca Moraes sa joace impotriva Stelei si a declarat: "Noi avem contract cu Moraes. Normal, el este jucătorul Stelei. O să arăt contractul cît de curând dacă e nevoie. Dacă vreau, Moraes nu mai joacă doi ani şi aşa se va întîmpla dacă joacă cu noi. I-am dat 5.000 de euro, să aibă să se distreze. Aş putea să-i cer 50.000, dar o să-i cer tot 5.000".

Ronny Levy a declarat despre meciul cu TSKA: "Nu mă interesează de ce ŢSKA l-a adus pe Moraes la Cluj. Ianis Zicu este un jucător foarte bun, a fost golgeterul României în sezonul trecut şi trebuie să avem grijă la el, bulgarii au şi alţi jucători buni în atac, dar atît. Am zis în urmă cu 3 zile că echipa este la 60% din potenţial şi să nu vă aşteptaţi ca acum să spun că sîntem la potenţial maxim. Trebuie timp pntru a ajunge acolo".

Meciul Steaua - TSKA Sofia din Play-off-ul Europa League este transmis LIVE de PROTV incepand cu ora 20:30 - joi 18 august.

Deschideti-va cont la bet365 astazi si solicitati Bonusul Initial de 100% - pana la 200 RON!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare