Reactii si declaratii dupa Dinamo - Otelul 2-1

duminică, 28 august 2011 |

Reactii si declaratii dupa Dinamo - Otelul 2-1

Liviu Ciobotariu a declarat dupa meci: "Băieţii s-au mobilizat foarte bine şi au cîştigat un meci cu o echipă foarte bună. În fotbal, de multe ori poate să îţi surîdă şi şansa. Dacă în meciul cu Vorskla am avut ocazia să înscriem şi n-am făcut-o, Dumnezeu şi-a întors faţa spre noi. Îi felicit pe băieţi că au putut să se mobilizeze foarte bine.
După meciul cu Vorskla aveam de luat o revanşă în faţa suporterilor. Am vrut să îl folosesc pe Gabi Torje din primul minut, dar starea lui medicală nu îi permitea. Îi urmă multă baftă. Lui Bakaj i-am dat drumul la naţională şi probabil că îi voi mai da o şansă să joace.
Gălăţenii au făcut multe declaraţii înainte de meci, dar cred că au plecat cu coada între picioare din Ştefan cel Mare".

Marius Stan a declarat la radio.gsp.ro: "E mai mult decît îngrijorător rezultatul lui Manchester în faţa Arsenalului, ar trebui să ne apuce durerile de cap. Dezamăgirea este mare după rezultatul de la Dinamo, pentru că era un moment destul de prielnic să învingem. Lucrurile nu stau bine nici pentru jucători, nici pentru noi".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare