Declaratii in presa din Luxemburg despre meciul cu Romania

vineri, 2 septembrie 2011 |

Declaratii in presa din Luxemburg despre meciul cu Romania

Luc Holtz, selectionerul Luxemburgului a declarat: "Mutu are experienţa şi valoarea de a decide un meci. Lipsa lui poate fi un avantaj pentru noi, dar România are şi alţi jucători valoroşi. Ştim că adversarul ne este superior, dar obiectivul nostru rămâne victoria".

Paul Philipp, preşedintele Federaţiei Luxemburgheze a declarat: "Este totuşi un punct, în alte campanii n-am reuşit nici măcar atât. E clar că vrem şi mai mult. Din punct de vedere tactic, suntem în progres de câţiva ani. Acum vrem să arătăm că ştim să şi jucăm fotbal, dar acesta este un obiectiv pe termen mai lung. România luptă pentru calificare şi nu cred că prin absenţa câtorva jucători România este mai slabă. Tinerii care vin din urmă sunt talentaţi şi sunt flămânzi, cum se spune. E periculos".

In cotidianul Tageblatt: "Tricolorii par complet schimbaţi şi îl fac pe selecţionerul Luc Holtz să aibă dubii. Echipa Luxemburgului va încerca cel puţin să-şi ia revanşa pentru înfrângerea cu 3-1 din România. Victor Piţurcă a preluat postul de la Răzvan Lucescu iar lotul de acum este format în majoritate din jucători care evoluează în Liga I. Starurile echipei de azi sunt Săpunaru şi Marica, dar şi Ştefan Radu, care este accidentat".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare