Declaratia antrenorului Frantei Laurent Blanc inaintea meciului cu Romania

marți, 6 septembrie 2011 |

Declaratia antrenorului Frantei, Laurent Blanc inaintea meciului cu Romania

Antrenorul Frantei Laurent Blanc a declarat despre meciul cu Romania: "Există îngrijorare în privinţa unor jucători şi sunt nişte îndoieli, dar nimeni nu este indisponibil. Cedric Carrasso are o problemă la gleznă, Patrice Evra are dureri la genunchi şi Samir Nasri are o problemă la picior. Ieri (n.r. - duminică), el a fost lovit în acelaşi loc ca la meciul cu Albania. Însă oricum echipa va fi diferită de cea care a jucat împotriva Albaniei, deoarece va trebui să jucăm altfel cu România, pentru că această adversară va propune altceva. Dar mentalitatea trebuie să fie aceeaşi, să încercăm să jucăm bine şi să ţinem mingea, care este garanţia unui bun rezultat".

"Echipa României caută cu adevărat să joace fotbal, va propune mai puţine dueluri, mai puţină luptă, dar echipa Franţei este cea care va trebui să fie bună pentru a câştiga acest meci".

"Îl cunosc foarte bine pe Adrian Mutu. Am jucat cu el la Inter Milano, el debuta. Este un băiat de o calitate excelentă. Pentru noi este un lucru bun că el nu va fi prezent şi acest lucru nu mă derajează, deoarece este un jucător excelent, un atacant excelent, care înscrie goluri".

"Românii nu au aceleaşi calităţi ca bosniacii, dar la începutul meciului cu Bosnia au existat lucruri bune. Dacă vom putea să facem la fel mâine, acest lucru ne-ar da o garanţie pentru a fi competitivi".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare