Declaratii si reactii dupa Otelul - CFR Cluj 0-4

sâmbătă, 10 septembrie 2011 |

Declaratii si reactii dupa Otelul - CFR Cluj 0-4

Dorinel Munteanu a declarat la DigiSport 1: "Băieţii îşi doresc, dar nu ne iese nimic. Vom vedea ce va fi în Ligă. Azi am avut o zi neagră. Sînt dezamăgit de jucători, dar se întîmplă în fotbal şi lucruri din astea. Nu am ce să-i demonstrez domnului Porumboiu, o să-l dau în judecată, nu stau cu mîinile în sîn. Nu are nici o relevanţă ce a zis el, a fost o zi neagră pentru Oţelul şi atît. E un rezultat ruşinos, dar sper să remediem problemele".

Marius Stan a declarat la DigiSport 1: "A fost execuţie în direct. Au fost două momente decisive: o prostie imensă în primul minut şi o intrare impardonabilă a lui Silviu. Nu ne interesează toţi papagalii care vorbesc, Porumboiu e un nesimţit, să-şi vadă de treaba lui.
Atitudinea jucătorilor e îngrijorătoare. Intrarea lui Silviu a fost incalificabilă şi va fi pedepsit. După ce că a sărit mingea din el ca din zid, era să-i rupă şi piciorul băiatului de la CFR. Sper ca acesta să fi fost acel meci de care aveam nevoie pentru a ne trezi şi sper că şi cei de la Basel au văzut acest meci. În halul ăsta ne facem de rîs în Ligă".

Iuliu Muresan a declarat la DigiSport 1: "Cred ca nici Porumboiu nu putea sa ghiceasca scorul asta! Poate sa zica ce vrea Porumboiu! Sper sa jucam cu Vaslui saptamana viitoare la fel de bine si sa dam la fel de multe goluri!"
"Mi-au placut atitudinea echipei, Weldon, portarul, viteza din atac care ne caracteriza cand am iesit campioni. Toti jucatorii au jucat bine."
"Nu sunt cofetar sa fac blaturi, nu am facut niciodata blaturi".

1 comentarii:

Anonim spunea...

Daca joaca asa Otelul in Champions League a vai de noi!

Trimiteți un comentariu

Postări populare