DUMINICA 23.10.2011: Dinamo - FC Brasov LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

sâmbătă, 22 octombrie 2011 |

Meci important pentru Dinamo, pe teren propriu, cu o echipa care joaca bine cu echipele cu pretentii din campionat, FC Brasov. Daca prind o zi buna brasovenii pot sa castige pe terenul dinamovistilor.
Privind clasamentul, Dinamo este favorita si nu trebuie sa faca nici un pas gresit pentru a mentine diferenta de puncte in fata Rapidului.
Daniel Isaila, antrenorul brasovenilor, a declarat despre acest meci: "Vom juca în compania unui adversar care nu mai are nevoie de nici o prezentare, care se află într-o formă de invidiat. Îi respectăm pentru ceea ce au realizat, însă cu toate acestea vom face merge cu gândul de a scoate un rezultat bun. Venim după un meci foarte bun la Cluj, meci pe care din păcate, nu am reuşit să îl câştigăm. Avem un moral bun, şi sper ca băieţii să fi învăţat ceva din greşelile făcute şi să reuşească să fie ceva mai pragmatici în partida cu Dinamo.
 Suntem cu toţii încrezători că putem să venim cu puncte acasă şi chiar mă bucur să îi văd pe băieţi atât de optimişti, indiferent de adversarul pe care îl vor avea în faţă. Ştim ce ne aşteaptă, dar suntem pregătiţi. Dinamo este o echipă omogenă, are un antrenor tânăr despre care s-a spus încă de la început că nu va sta mult la cârma echipei, dar care a făcut ca echipa să aibă un joc spectaculos. Noi vom încerca să îi anihilăm, i-am urmărit şi vom încerca să ne luăm toate măsurile de precauţie".
Bilete Dinamo - Brasov
Tribuna 0-VIP - sectoarele 4 si 5 - randurile 13-19: 80 RON
Tribuna 0-I - sectoarele 3, 4, 5, 6: 40 RON
Tribuna 0-II - sectoarele 2 si 7: 25 RON
Tribuna 0-III - sectoarele 1 si 8: 20 RON

TRIBUNA A II-A
Tribuna a II-a-VIP - sectoarele 20-24 - randurile 9-11: 40 RON
Tribuna a II-a acoperita - sectoarele 20-24 - randurile 1-8: 25 RON
Tribuna a II-a neacoperita - sectoarele 19-25: 20 RON

* Accesul in peluzele stadionului este permis doar cu abonamente emise la inceputul sezonului sau cu abonamente noi, cu un pret nominal de 25 RON, valabile pentru cele trei partide organizate pe teren propriu (cu FC Brasov, FC Vointa Sibiu si FC Steaua Bucuresti), precum si pentru partidele din Cupa Romaniei programate pana la sfarsitul anului 2011

Meciul Dinamo - FC Brasov este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare