Marti 18.10.2011: Otelul - Manchester din Champions League LIVE pe TVR 1 incepand cu ora 21:45

luni, 17 octombrie 2011 |

Meci interesant intre Otelul si Manchester, in care galatenii, din ultimele declaratii vor sa nu se faca de ras.
Dorinel Munteanu a declarat despre acet meci: "În fotbal nu e uşor, fie că joci cu Manchester sau cu altă echipă. Ştim totul despre ei, sînt poate cei mai buni din lume. Ei nu ştiu mai nimic despre noi, sper să reuşim un meci mai bun decît cel cu Benfica.
E normal să nu fim cunoscuţi în fotbalul european, noi am cîştigat un titlu istoric pentru fotbalul românesc. Noi ne dorim ca mîine să fie greu Benficăi, pardon, lui Manchester. 
Manchester e clar favorită, dar vom vedea pe teren ce putem face. Motivarea vine de la sine cînd joci cu o echipă de talia lui Manchester. Sper să fie stadionul plin, fotbaliştii trebuie să fie motivaţi. E greu să anticipezi ce echipă va alege Ferguson, el schimbă des formula de echipă".
Capitanul Otelului, Sergiu Costin a declarat: "Sîntem pregătiţi să jucăm cu această echipă, fiecare astfel de meci e o experienţă nouă pentru noi, sperăm să mai facem şi puncte.
Este cel mai important meci din carieră pentru mine şi al multora dintre colegii mei. Scopul nostru nu e să facem schimb de tricouri cu cei de la Manchester".

Meciul Otelul - Manchester este LIVE pe TVR 1 incepand cu ora 21:45

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare