SAMBATA 22.10.2011: Tg. Mures - Otelul LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:00

sâmbătă, 22 octombrie 2011 |

Meci interesant intre Tg. Mures si Otelul, doua echipe care nu trec printr-o perioada fasta.
Jucatorii Otelului sunt nemultumiti din cauza intarzierii salariilor, chiar Dorinel Munteanu a declarat pentru prosport.ro: "Este posibil orice deoarece nu putem aştepta la infinit. Nu mai avem răbdare, nu pot să antrenez o echipă nemulţumită. E inadmisibil ca jucătorii să vină zilnic la mine şi să mă întrebe când îşi primesc banii pentru câştigarea campionatului şi pentru cucerirea Supercupei!
Am adus două trofee la club, dar munca noastră nu este răsplătită! Tot timpul au fost întârzieri de salarii, câte două-trei luni, nu se mai poate aşa ceva!".
La Tg. Mures pe langa lipsa de puncte echipa duce lipsa si de jucatori, nu mai putin de 11 jucatori sunt indisponibili la echipa.
Tibor Selymes a declarat despre meci: "Va fi un meci greu, avem fiecare problemele noastre. Cu Dorinel Munteanu ne-am întâlnit de mai multe ori, de două ori când eram la Astra, în meciuri oficiale şi în alte câteva amicale. I-am şi eliminat anul trecut din Cupă, dar este o altă ediţie. Putem profita de o eventuală oboseală a gălăţenilor după meciul din Champions League, dar îl cunosc bine pe Dorinel Munteanu, îi cunosc mentalitatea şi din acest motiv jocul se anunţă cu atât mai dificil. Atenţia noastră este îndreptată spre campionat, acolo avem o situaţie grea şi nevoie de puncte. Pentru meciul din cupă vor reveni câţiva jucători care ne lipsesc acum, dar ne vom gândi la acest meci abia după jocul de sâmbătă".

Meciul Tg. Mures - Otelul este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:00

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare