VINERI 16.12.2011: Gaz Metan - FC Brasov LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:30

vineri, 16 decembrie 2011 |

Meciul Gaz Matan - FC Brasov se anunta foarte echilibrat, ambele echipe dorind sa castige puncte. Gaz Metan pleaca cu un usor avantaj, deoarece joaca acasa, dar tinand cont ca FC Brasov nu a pierdut pana acum pe terenul din Medias, jocul se poate termina cu orice rezultat.
Echipa lui Cristi Pustai este pe locul 11, în clasament, cu 20 de puncte in timp ce FC Braşov este şi ea în a doua parte a clasamentului, pe locul 12, cu 19 puncte.
În etapa trecută, FC Braşov a remizat la Târgu Mureş, scor 0-0, în timp ce Gaz Metan a trecut de Ceahlăul, pe teren propriu, scor 3-1.
Marius Şumudică, antrenor FC Braşov, a declarat despre meciul cu Gaz Metan: “Va fi un meci foarte greu la Mediaş, însă mergem să luăm puncte, pentru că o victorie ar face să fim salvaţi în proporţie de 90 la sută de la retrogradare. Cel puţin eu asta le pot promite fanilor, dacă luăm trei puncte la Mediaş, nu vom termina campionatul mai jos de locurile 8-9. La Mediaş va fi un joc de care pe care, atuul lor fiind unitatea de grup şi faptul că au un antrenor cu care lucrează de multă vreme, dar chiar şi aşa, nu le va fi uşor, cu noi. Mă aştept la un joc bun din partea echipei mele şi sper ca jucătorii să fie concentraţi la joc şi nu cu gândul la vacanţă. De asemenea, sper să luăm greu gol şi să fructificăm ocaziile pe care le vom avea, trebuie să fim ceva mai atenţi în ofensivă şi să marcăm”.

Meciul Gaz Metan - FC Brasov este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:30

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare