JOI 22.03.2012: FCM Tg. Mures - Steaua LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

joi, 22 martie 2012 |

FCM Targu-Mures a jucat slab la Mioveni, unde a obtinut doar un punct, pe fondul dominării echipei gazdă. A fost al treilea meci fără victorie pentru Marius Lăcătus, care si-a reziliat apoi contractul.
Ioan Ovidiu Sabău: "Cu sigurantă meciul cu mâine va fi deosebit de dificil. Steaua este echipă valoroasă şi va trebui să alergăm mult mai mult dacă ne dorim un rezultat bun. Important este să ne jucăm şansa. Eu cred în şansa noastră, trebuie să creadă şi jucătorii. Lotul are un nucleu valoros, în care sunt şi mulţi jucători experimentaţi, dar şi mulţi tineri, cu care îmi place să lucrez. Depinde de evoluţia lor. Lupta va fi foarte grea, dar mai sunt multe etape de disputat. Sunt convins însă că echipa este capabilă să se mobilizeze şi ne putem îndeplini obiectivul. S-au făcut eforturi foarte mari aici, s-a pus mult suflet în tot ceea ce s-a realizat. Ar fi păcat ca echipa unui oraş cum este Târgu-Mureşul să părăsească prima scenă. Nu în ultimul rând, pentru publicul cald şi civilizat de aici".

Desi a fost condusă cu 1-0 de Astra, echipa Steaua a reusit rapid să întoarcă scorul în favoarea să, câstigând la final cu scorul de 2-1. Acest rezultat este nedrept, pentru că "ros-albăstrii" au avut foarte multe ocazii de gol, printre care si trei bare si doar nesansă a făcut că victoria să fie la limită.
Ilie Stan: "Îmi pare rău de Marius Lăcătuş. Nu este normal să renunţi la un antrenor după doar trei etape. Echipele care fac o pregătire bună intră mai greu în ritm. Noi am avut avantajul meciurilor cu Twente".

Meciul FCM Tg. Mures - Steaua este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

Rezumat video FCM Tg. Mures - Steaua 1-0 Etapa 22

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare