JOI 22.03.2012: Rapid - Ceahlaul Piatra Neamt LIVE pe DolceSport incepand cu ora 19:00

joi, 22 martie 2012 |

Rapid a suferit o infrângere la Chiajna, scor 0-1 cu Concordia si s-a indepartat la 5 puncte de CFR Cluj. De acum orice greseală poate fi decisivă, asa că echipa lui Lucescu nu mai are voie să rateze victoria în meciul cu Ceahlaul.
Răzvan Lucescu: "Meciul cu Ceahlăul e un meci dificil, pentru că oricum campionatul ne-a demonstrat că aceste echipe mici sunt capabile de surprize. În ultimele trei partide am primit trei goluri într-un mod absolut stupid, care ne-au costat trei puncte. Eu am, însă, încredere în continuare în echipă, pentru că un meci nu înseamnă un sezon, avem posibilitatea să recuperăm şi pentru asta vom încerca din prima secundă, la jocul de joi, să luptăm şi să ieşim învingători, pentru a trece cât mai repede peste acest moment".

Ceahlaul a încercat din toate puterile să țină piept Vasluiului, dar n-a avut nicio sansa în fata acesteia, pierzând categoric cu scorul de 3-1. A fost al doilea esec consecutiv pe teren propriu, astfel că echipa lui Costel Enache a intrat din nou în hora retrogradării.

Echipe probabile Rapid - Ceahlaul Piatra Neamt
Rapid: Drăghia - Creţu, Marcos Antonio, Oros, Božović - Pavlovic, Alexa - M.Roman, Filipe Teixeira, Herea (Surdu) - Al.Ioniţă I;
Ceahlaul Piatra Neamt: Villadsen - Dumitraş, Forminte (Ichim), L.Cazan, Drugă - V.Achim, Onciu - M.Constantinescu, Golubović  (Chitoşcă), Stana - Cr.Gafiţa

Meciul Rapid - Ceahlaul Piatra Neamt este LIVE pe DolceSport incepand cu ora 19:00

Rezumat video Rapid - Ceahlaul 1-2 Etapa 22
VIDEO: Declaratie Razvan Lucescu dupa Rapid - Ceahlaul 1-2 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare