VINERI 23.03.2012: CS Mioveni - Pandurii LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:30

vineri, 23 martie 2012 |

CS Mioveni a prins curaj după egalul scos pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş în etapa precedentă, scor 1-1, şi speră să obţină victoria şi în partida de pe propriul teren cu Pandurii pentru a  evita retrogradarea.
Marian Pană: "Am marcat un gol frumos la Mediaş, şi, dacă eram mai îndrăzneţi, puteam chiar mai mult de la acest joc decât un punct. Aşa ne mulţumim cu acest punct şi pot spune că rezultatul este just. Sperăm să facem baremul, dacă jucăm tot aşa. Dacă eram mai norocoşi şi mai îndrăzneţi şi cu FCM Târgu-Mureş, puteam câştiga ambele partide şi avea patru puncte în plus. Azi am fost aproape de victorie... şi poate ea va veni în meciul de vineri, cu Pandurii. Toate partidele sunt grele pentru noi. Dacă batem în cinci meciuri realizăm baremul şi poate încercăm şi evitarea retrogradării".

Pandurii vin după un egal cu Vointa Sibiu care le-a spulberat visul cupelor europene şi nu iau în calcul decât victoria în meciul de la Mioveni.
Petre Grigoraş: "Meciul de la Mioveni nu se anunţă uşor deloc. Steaua a câştigat foarte greu acolo. Ştiu că nu ne aşteaptă un meci uşor, nu e o echipă care să cedeze, lupta se va da până la sfârşit. Nu ştiu dacă Mioveni se mulţumeşte cu un rezultat de egalitate. Dacă vrea să spere la ceva trebuie să meargă la victorie. Din câte am văzut cu Mediaş, chiar au avut câteva oportunităţi, e o echipă care nu se dă aşa bătută. Va fi un meci extrem de dificil, sper să ridic moralul echipei, să pregătim cu mare atenţie jocul acesta. Cu şansă şi cu determinare totală, sper să reuşim o victorie”.

Echipele probabile CS Mioveni - Pandurii:
CS Mioveni:  Cobrea - E.Crăciun, B.Stoica, Ad.Iordache, I.Baicu - G.Enache, Ispir, M.Olteanu, C.Năstăsie, Zuluf - Voiculeţ
Pandurii:  Mingote - Unguruşan, Viera, Rada,  Călin Cristea - Nistor, Ibeh, Pintilii, Voiculeţ - Al.Maxim, Lemnaru

Meciul CS Mioveni - Pandurii este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:30

Rezumat video CS Mioveni - Pandurii 0-2 Etapa 23

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare