VINERI 18.11.2011: Otelul - Sportul LIVE pe GSPTV incepand cu ora 20:15

joi, 17 noiembrie 2011 |

Sportul Studentesc are o deplasare dificila la Otelul Galati, de la care, dupa spusele antrenorului, doreste sa castige puncte.
Daniel Isaila, antrenorul Sportului a declarat: “Perioada de întrerupere a campionatului a fost benefică, pentru că ne-a ajutat să ne cunoaştem mai bine şi să le transmit jucătorilor ce vreau de la ei. Totuşi, a fost destul de scurt şi nu pot schimba atât de multe. Ne aşteaptă o perioadă extrem de dificilă, cu cinci meciuri infernale, din care trebuie să obţinem maximum. În primul meci întâlnim campioana, care nu a avut un start de sezon reuşit, dar este în revenire de formă. Nu ne vom preda, ne vom bate şi vom încerca să jucăm cât putem de bine. Vom încerca să fim pragmatici, să eliminăm greşelile copilăreşti, atunci când nu suntem puşi sub presiune. Jucătorii au un avantaj că sunt la o echipă din Bucureşti, dar fără presiune, ca la celelalte. Trebuie să lucrăm în echipă, pentru a reuşi”.
Otelul Galati se afla intr-o forma buna, avand trei victorii in ultimele trei meciuri din campionat. Daca ne luam dupa statistica Otelul nu va avea probleme cu Sportul, deoarece a pierdut o singura data pe teren propriu iar studentii au castigat doar o singura data in deplasare.

Meciul Otelul - Sportul este LIVE pe GSPTV incepand cu ora 20:15

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare