DUMINICA 20.11.2011: Ceahlaul - Steaua LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:30

vineri, 18 noiembrie 2011 |

Dupa aproape doua saptamani de pauza in campionat, Steaua si Ceahlaul s-au pregatit si sunt gata de un spectacol pe terenul din Piatra Neamt. Cu Dinamo, nu au reusit un meci bun, dar nemtenii spera la un meci frumos cu Steaua, in care vor sa faca o figura frumoasa si de ce nu, sa castige puncte.
Constantin Enache, antrenorul formatiei Ceahlaul, a declarat despre meciul cu Steaua: "Este un joc de pe urma căruia putem căpăta şi mai multă încredere pentru ceea ce avem de făcut în continuare, ba chiar ne poate crea o imagine pozitivă. Este un joc pe care îl considerăm asemeni unei sărbători a fotbalului. Ţinem să rămânem modeşti, dar să nu arătăm şi teamă de jocul cu Steaua. Vrem să ne tratăm adversarul cu respectul cuvenit, ca oricare dintre partenerii de întrecere, conştienţi totodată că şi noi putem avea şanse reale la victorie".
Narcis Răducan a declarat depsre meciul cu Ceahlaul: "Încă e o situaţie tensionată, dar acum stăm mai bine la acest capitol decât am stat în tot acest sezon. Vom avea viaţă grea la Piatra-Neamţ".

Meciul Ceahlaul - Steaua este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:30

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare