DUMINICA 20.11.2011: FC Vaslui - Pandurii LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 16:00

sâmbătă, 19 noiembrie 2011 |

Viorel Hizo stie cum sa-si motiveze elevii si a declarat ca FC Vaslui trebuie sa aiba 32 de punte la finalul turului de campionat pentru a avea pretentii la titlu.
Pentru a atinge acest obiectiv, formatia din Vaslui trebuie sa castige toate meciurile pe care le mai are de jucat in acest tur, inclusiv cel cu Pandurii.
Viorel Hizo a declarat: "Dacă terminăm turul cu 32 de puncte, rămânem acolo, în lupta pentru titlu. Din punctul meu de vedere, deocamdată nu avem de ce să ne facem griji. Nu trebuie judecată echipa în acest moment. Şi în sezonul trecut am acumulat 32 de puncte în tur şi ne-am bătut pentru titlu.
Să nu uităm că în retur nu va mai fi o densitate atât de mare de meciuri cum a fost în această toamnă. De exemplu, echipa de pe primul loc are mai puţin cu opt jocuri oficiale decât noi. Consecinţa a fost un consum fantastic de energie pentru echipa noastră, cu o revenire foarte grea a jucătorilor. De asta apar şi sincopele din campionat
".
Pandurii este o echipa care joaca un fotbal placut si vrea sa recupereze din punctele pierdute pe teren propriu din etapa trecuta cu Otelul Galati.

Meciul FC Vaslui - Pandurii este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 16:00.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare