AC Fiorentina Pandurii Tg. Jiu LIVE pe Digi Sport 1 24.10.2013

joi, 24 octombrie 2013 |

AC Fiorentina Pandurii Tg. Jiu LIVE pe Digi Sport 1 24.10.2013

AC Fiorentina Pandurii Tg. Jiu LIVE pe Digi Sport 1 24.10.2013


AC Fiorentina

Pandurii Târgu-Jiu a învins pe FC Botoşani cu scorul de 6-1, după un meci pe care l-a dominat total. Echipa lui Cristian Pustai are acum un moral foarte bun înainte de meciul de la Florenţa cu Fiorentina. Gorjenii sunt într-o formă foarte bună, reuşind să înscrie 10 goluri în ultimele două meciuri cu Săgeata Năvodari şi FC Botoşani. Ei au doar un punct în Europa League şi speră să treacă cu bine peste dubla cu Fiorentina. Italienii sunt şi ei într-o formă foarte bună, astfel că românii vor avea un meci foarte greu. Totuşi ei sunt neînvinşi până acum în meciurile disputate în deplasare în Europa League şi speră să nu piardă nici mâine pe Artemio Franchi, mai ales că viola nu va evolua cu echipa standard.

Pandurii Tg. Jiu

Formaţia lui Vincenzo Montella a câştigat cele două meciuri cu Paços şi Dnepr, fiind lideră în grupa E. În Serie A viola se află pe locul 6 în clasament, la 9p de AS Roma, dar a câştigat în ultima etapă cu 4-2 în faţa campioanei Juventus. În acest sezon alb-violeţii au pierdut doar în faţa lui Inter Milano. AC Fiorentina - Pandurii Târgu-Jiu va fi un meci în care echipa gazdă va încerca să câştige cele 3 puncte pentru a rezolva în mare măsură problema calificării.

Meciul dintre AC Fiorentina si Pandurii Tg. Jiu se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul AC Fiorentina - Pandurii Tg. Jiu este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare