FC Botosani Petrolul Ploiesti LIVE pe Digi Sport 1 26.10.2013

vineri, 25 octombrie 2013 |

FC Botosani Petrolul Ploiesti LIVE pe Digi Sport 1 26.10.2013

FC Botosani Petrolul Ploiesti LIVE pe Digi Sport 1 26.10.2013


FC Botosani

FC Botoşani a suferit la Târgu-Jiu cea mai drastică înfrângere de când a promovat în Liga 1, fiind învinsă cu scorul de 6-1 de Pandurii. Echipa lui Cristian Popovici vrea să uite cât mai repede acest meci, pe care îl consideră un accident şi va încerca să se reabiliteze în faţa suporterilor printr-o victorie cu Petrolul Ploieşti. După 11 etape disputate, moldovenii sunt pe locul 5 în clasament, în zona Europa League. Prestaţia arătată la Târgu-Jiu i-a făcut pe jucători să uite de cupele europene şi să se concentreze pe un obiectiv mai realist, clasarea în prima jumătate a Ligii 1. Va urma un nou meci dificil, cu Petrolul Ploieşti, o echipa greu de bătut, în care roş-alb-albaştrii au că obiectiv câştigarea celor 3 puncte.

Petrolul Ploiesti

Aşa cum era de aşteptat, Petrolul Ploieşti nu a avut probleme în meciul susţinut pe teren propriu cu Săgeata Năvodari, pe care a învins-o cu scorul de 3-0. Echipa lui Contra a rămas pe locul 3 în clasament şi continuă lupta pentru titlu cu Steaua şi Astra. Lupii galbeni se vor deplasa mâine la Botoşani, unde au ca obiectiv să câştige cele 3 puncte cu echipa locală. Programul lor este în continuare accesibil, astfel că vor să profite cât mai mult şi să adune cât mai multe puncte. Săptămâna viitoare, găzarii pornesc cu prima şansă şi în Cupa României, în faţa Rapidului, cu care nici nu concep să nu se califice în sferturi.

Meciul dintre FC Botosani si Petrolul Ploiesti se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul FC Botosani - Petrolul Ploiesti este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare