Gaz Metan Medias Ceahlaul Piatra Neamt LIVE pe Digi Sport 1 26.10.2013

vineri, 25 octombrie 2013 |

Gaz Metan Medias Ceahlaul Piatra Neamt LIVE pe Digi Sport 1 26.10.2013

Gaz Metan Medias Ceahlaul Piatra Neamt LIVE pe Digi Sport 1 26.10.2013


Gaz Metan Medias

Gaz Metan Mediaş şi-a îndeplinit obiectivul la Galaţi în meciul cu Oţelul, cu care a terminat la egalitate, scor 1-1. Ardelenii au obţinut o remiză norocoasă, întrucât au egalat în minutul 89 prin sârbul Žarko Marković. Astfel, echipa lui Cristian Dulca a ajuns la 8 meciuri consecutive fără înfrângere, fiind pe locul 7 în clasament. Gaziştii au posibilitatea mâine să mai urce în clasament un loc sau două, în cazul în care vor reuşi să o învingă pe Ceahlăul Piatra-Neamţ. Jucătorii au un moral foarte bun după seria excelentă din ultimele opt etape şi şi-au propus să-i bată mâine pe moldoveni pentru a-i depăşi în clasament, iar la mijlocul săptămânii voiitoare să o elimine pe Astra în Cupa României şi să se califice în sferturi.

Ceahlaul Piatra Neamt

Ceahlăul Piatra-Neamţ a făcut primul pas greşit pe teren propriu din acest sezon, fiind învinsă cu 1-0 de CFR Cluj. Astfel, echipa lui Vasile Miriuţă a ratat posibilitatea de urca pe locul 5 în clasament. Moldovenii încă nu au un lot de Europa League, aşa că rămân realişti şi şi-au fixat că obiectiv un loc la mijlocul clasamentului, departe de zona retrogradării. Galben-negrii nu au jucat chiar slab cu CFR, dar nu au avut nici noroc, iar arbitrajul a fost pro CFR. Va urma un meci greu la Mediaş, în faţa unei echipe aflată în mare formă, în care echipa din Piatra-Neamţ are că obiectiv o remiză. Dacă vor reuşi să plece neînvinşi în faţa Gazului Metan, nemţenii vor putea spera să mai urce în clasament, întrucât vor avea în etapele următoare trei meciuri mai accesibile cu nou promovatele Săgeata Năvodari, FC Botoşani şi ACS Poli Timişoara.

Meciul dintre Gaz Metan Medias si Ceahlaul Piatra Neamt se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Gaz Metan Medias - Ceahlaul Piatra Neamt este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare