ACS Poli Timisoara Pandurii Tg. Jiu LIVE pe Digi Sport 1 27.10.2013

sâmbătă, 26 octombrie 2013 |

ACS Poli Timisoara Pandurii Tg. Jiu LIVE pe Digi Sport 1 27.10.2013

ACS Poli Timisoara Pandurii Tg. Jiu LIVE pe Digi Sport 1 27.10.2013


ACS Poli Timisoara

ACS Poli Timişoara a obţinut 3 puncte foarte importante pe Cluj Arena împotriva Universităţii Cluj, pe care a învins-o cu scorul de 2-1, ambele goluri fiind marcate din penalty. Astfel, antrenorul Aurel Şunda a debutat cu o victorie, venirea acestuia reuşind să declanşeze un şoc pozitiv pentru jucători. Alb-negrii au urcat până pe locul 9 în clasament, fiind la 8 puncte de zona retrogradării. Bănăţenii nu au forţa de a ataca locurile fruntaşe, dar vor să se menţină la mijlocul clasamentului, pentru a nu avea emoţii cu retrogradarea. Vor urma trei meciuri deosebit de grele pentru timişoreni, două în campionat, cu Pandurii şi Petrolul şi unul în 1/8-imile Cupei României, cu Steaua. În toate partidele ei pornesc cu şansa a două. Obiectivul lui ACS Poli este de a nu pierde mâine în faţa gorjenilor, fiind mulţumită şi cu un rezultat de egalitate.

Pandurii Tg. Jiu

Pandurii a învins cu scorul de 6-1 pe FC Botoşani, o echipa care era neînvinsă până atunci în deplasare. Acest scor a însemnat cea mai clară victorie a lor în Liga 1. Gorjenii sunt pe locul 4 în clasament, la 5 puncte de Steaua şi la 2 puncte de Astra şi Petrolul. Aceste echipe vor avea meciuri grele în această etapă, astfel că oltenii speră să câştige mâine la Timişoara şi să urce pe podium. Jucătorii lui Pustai au un moral scăzut, pentru că joi seară au pierdut cu 3-0 la Florenţa în faţa Fiorentinei. În Europa League e mai greu să obţină victorii, dar în campionat, Pandurii sunt o echipa de top şi vor veni la Timişoara decişi să câştige cele 3 puncte. Obiectivul Pandurilor este de a câştigă mâine în faţa lui ACS Poli, iar săptămâna viitoare să o elimine pe Ripensia Timişoara în optimile Cupei României.

Meciul dintre ACS Poli Timisoara si Pandurii Tg. Jiu se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul ACS Poli Timisoara - Pandurii Tg. Jiu este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare