FC Brasov Steaua Bucuresti LIVE pe Digi Sport 1 27.10.2013

sâmbătă, 26 octombrie 2013 |

FC Brasov Steaua Bucuresti LIVE pe Digi Sport 1 27.10.2013

FC Brasov Steaua Bucuresti LIVE pe Digi Sport 1 27.10.2013


FC Brasov

FC Braşov a avut multe ocazii de gol în meciul de la Chiajna, pe care le-a ratat, iar acest lucru a costat-o 3 puncte, Concordia câştigând cu scorul de 1-0. Echipa lui Pelici a coborât în clasament până pe locul 14, fiind la 3 puncte de retrogradare. Galben-negrii vor avea două meciuri foarte grele, mâine cu Steaua, iar în etapa următoare cu Dinamo. În ambele partide stegarii pornesc cu şansa a doua, astfel că orice punct câştigat este important. În urmă cu un sezon, ardelenii au reuşit să o bată pe Steaua cu scorul de 3-1 şi speră să facă şi mâine un meci reuşit. Va fi foarte greu să obţină din nou victoria, dar braşovenii s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate.

Steaua Bucuresti

Steaua a câştigat fără probleme ultimul meci din campionat cu FC Viitorul, scor 4-0, dar a dezamăgit din nou în Liga Campionilor, unde nu a reuşit decât un 1-1 acasă cu FC Basel. Roş-albaştrii sunt în continuare pe primul loc în Liga 1, cu 3 puncte avans faţă de Astra şi Petrolul. Ei vor merge la Braşov hotărâţi să câştige cele 3 puncte, pentru a-şi consolida poziţia de lider. În această etapă Astra va juca la Cluj cu CFR şi Petrolul la Botoşani, astfel că steliştii ar putea să-şi mărească avantajul dacă ar înregistra un succes sub Tâmpa. Totuşi ei nu vor avea un meci uşor, mai ales că Fc Braşov i-a învins în sezonul trecut cu 3-1. Antrenorul Reghecampf a fixat că obiectiv jucătorilor să câştige meciul cu FC Braşov şi să o elimine pe ACS Poli Timişoara în optimile Cupei României săptămâna viitoare.

Meciul dintre FC Brasov si Steaua Bucuresti se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul FC Brasov - Steaua Bucuresti este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare