Concordia Chiajna FC Brasov LIVE pe Digi Sport 1 21.10.2013

duminică, 20 octombrie 2013 |

Concordia Chiajna FC Brasov LIVE pe Digi Sport 1 21.10.2013

Concordia Chiajna FC Brasov LIVE pe Digi Sport 1 21.10.2013


Concordia Chiajna

Deşi a fost condusă cu 1-0 pe teren propriu de Astra Giurgiu, echipa Concordia Chiajna, a reuşit o spectaculoasă revenire, învingând la final cu scorul de 3-1. Va urma un nou meci pe teren propriu, cu FC Braşov, în care "vulturii verzi" speră să câştige încă 3 puncte şi să se îndepărteze de zona retrogradării. Ar fi foarte important pentru ei să aibă continuitate, mai ales că următorul adversar va fi Dinamo.

FC Brasov

FC Braşov a câştigat mai uşor decât se aştepta meciul cu FC Viitorul, cu scorul de 4-0.  Antrenorul Alexandru Pelici este mulţumit de jucătorii pe care îi are la dispoziţie şi pare hotărât să câştige şi la Chiajna pentru a se îndepărta definitiv de zona retrogradării. Ar fi foarte important pentru "stegari" să nu piardă mâine în faţă Concordiei, pentru că următorii adversari vor fi Steaua şi Dinamo. În sezonul trecut "galben-negrii" au pierdut la Chiajna, dar acum aceştia au că obiectiv cel puţin un rezultat de egalitate.

Meciul dintre Concordia Chiajna si FC Brasov se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Concordia Chiajna - FC Brasov este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare