CFR Cluj Astra Giurgiu LIVE pe Digi Sport 1 26.10.2013

vineri, 25 octombrie 2013 |

CFR Cluj Astra Giurgiu LIVE pe Digi Sport 1 26.10.2013

CFR Cluj Astra Giurgiu LIVE pe Digi Sport 1 26.10.2013


CFR Cluj

CFR Cluj a trecut cu bine peste meciul disputat la Piatra-Neamţ cu Ceahlăul, pe care l-a câştigat cu 1-0. Astfel, feroviarii şi-au menţinut invincibilitatea în faţa nemţenilor şi au obţinut pentru prima dată în acest sezon două victorii consecutive. După ce le-a bătut pe Oţelul şi Ceahlăul, antrenorul Petre Grigoraş şi-a consolidat poziţia, iar jucătorii şi-au recăpătat încrederea, începând să spere din nou la Europa League. Echipa din Gruia se află pe locul 8 în clasament, la 6 puncte de podium. Va urma un meci foarte important pentru clujeni, cu Astra Giurgiu, o contracandidată la Europa. Ar fi foarte important pentru alb-vişinii să obţină mâine cele 3 puncte, astfel s-ar îndepărta de giurgiuveni la 9 puncte şi le va fi foarte greu să-i mai ajungă.

Astra Giurgiu

Astra Giurgiu a trecut cu bine peste meciul cu Dinemo, pe care a învins-o cu scorul de 2-1. Budescu a marcat cel mai rapid şi cel mai spectaculos gol din acest sezon, în secundă 16, de la 45 de metri de poartă. În urmă succesului cu câinii roşii, echipa lui Daniel Isăilă a rămas pe locul 2 în clasament, la egalitate de puncte cu Petrolul, fiind la 3 puncte de lidera Steaua. Giurgiuvenii vor avea mâine un meci foarte greu la Cluj cu CFR, o echipă aflată într-o vizibilă revenire de formă. Ei au ca obiectiv să câştige partida, la fel că în sezonul trecut, când s-au impus cu scorul de 2-0. Astra va rămâne în Ardeal pentru meciul din Cupa României, din optimi, cu Gaz Metan Mediaş.

Meciul dintre CFR Cluj si Astra Giurgiu se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul CFR Cluj - Astra Giurgiu este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare