Declaratii si reactii dupa Concordia Chiajna - Rapid 1-0

vineri, 16 martie 2012 |

Declaratii si reactii dupa Concordia Chiajna - Rapid 1-0

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Concordiei Chiajna, a declarat dupa victoria cu Rapidul: "Concordia face ceea ce şi-a propus. Vrem să cîştigăm fiecare meci, tratăm cu seriozitate fiecare partidă şi asta se vede. Am muncit foarte mult, mă bucur pentru Adi Popa, dar nu doar el a cîştigat acest meci.
Am făcut un pas important, am făcut un joc important şi am luat şi trei puncte. Nu dăm peste nas la nimeni, doar ne facem meseria, încercăm să rămînem în Liga 1. O să încercăm să cîştigăm fiecare meci, chiar dacă vorbim de Dinamo sau Steaua".

Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a declarat dupa meciul pierdut cu Concordia Chiajna: "Dezamăgit? Nu ştiu. E un amestec de surpriză neplăcută şi de frustrare şi de amărăciune. O galerie frumoasă, care de obicei susţinea necondiţionat jucătorii şi a condus echipa spre mari succese, a fost împotriva propriilor jucători. Astăzi s-a produs o fisură. E greu cînd un club este dezbinat.
Au fost înjuraţi oameni care au făcut istorie la acest club. Un punct ar fi însemnat cît de cît ceva în clasament, aşa sîntem departe. Echilibrul s-a rupt la eliminarea lui Duarte. Un meci care se termina egal N-ai nici o şansă cînd suporterii te înjură în toată repriza a doua".
"Oameni care au pus suflet pentru această echipă să fie înjuraţi. Dacă asta se vrea, să mergem spre distrugere, hai să mergem. E păcat să termină nişte ani frumoşi aici. Va fi greu să ne regăsim liniştea, motivaţia şi spiritul, chiar dacă n-a fost cel mai bun meci. Sînt meciuri care se cîştigă urît şi spre final. Poate nici Cupa nu mai e un obiectiv dacă suporterii nu vor asta".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare