VINERI 16.03.2012: Concordia - Rapid LIVE pe DolceSport incepand cu ora 19:30

vineri, 16 martie 2012 |

Concordia a fost învinsa net în etapa precedentă la Vaslui, scor 0-4 si se află la 6 puncte de salvarea de la retrogradare, motiv pentru care trebuie să castige puncte in acest meci.

Rapidştii au reuşit să treacă cu bine peste semieşecul de pe teren propriu 1-1 cu U Cluj, reuşind să învingă clar Petrolul etapa trecută.

Răzvan Lucescu: "Nu mă îngrijorează Steaua, chiar dacă are trei victorii la rând. E un grup de echipe în fruntea clasamentului care pare că s-a desprins de restul plutonului. Vor fi meciuri încărcate, e bine că sunt mai multe echipe în luptă. Simţim că putem face un sezon bun, oricum e cel mai bun an din ultimele şapte. Urmează să jucăm din trei în trei zile, conducătorii au considerat că mai avem nevoie de un jucător. Mă bucur că a venit Sotelo. Un antrenor nu se poate plînge când mai vine un jucător la echipă. Mergem la Chiajna să câştigăm. Nu putem avea alt obiectiv şi sper că băieţii să nu creadă că partida va fi uşoară".

Echipe probabile:
Concordia: .Niţă - Krumov, Mamele, Bratu, Guilherme - Muzac (Silviu Pană), L.Filip, V.Munteanu - Adi Rocha, V.Dinu, Alex;
Rapid: D.Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Gláuber, Ezequias - M.Roman, Pavlović, Filipe Teixeira - Al.Ioniţă I, Surdu, Herea

Meciul Concordia - Rapid este LIVE pe DolceSport incepand cu ora 19:30

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare