Marius Sumudica si-a dat demisia de la Astra

luni, 31 octombrie 2011 |

Marius Sumudica arata ca are caracter si nu sta la mila patronilor, care nu inteleg ca un antrenor are ultimul cuvant in alcatuirea echipei, si isi da demisia de la Astra.

Daniel Pancu a declarat: "Îl felicit pe Şumudică dacă va pleca de la Astra, trebuie să-i potolească şi pe patronii din România cineva. Am înţeles că Niculae s-ar fi băgat peste el la echipă!".

Ousmane N'Doye i-a luat apărarea lui Sumudica: "Şumudică a făcut numai lucruri bune de cînd a venit şi nu merită criticat aiurea. Aşa ceva se întîmplă doar în România. Poate reuşeam mai mult cu Rapid, dar e greu cînd e instabilitate, din cauza asta nici echipa nu are un moral bun! Sînt corect şi direct, iar patronul nu are de ce să fie supărat pe mine. Spun ce simt şi ce văd, nu cum faceţi voi, românii, o daţi cotită! Dacă Şumi era prost, ieşeam la televizor şi spuneam asta, dar nu e cazul!".

Patronul Astrei, Iona Niculae, a declarat: "Am înţeles că Şumudică le-a spus jucătorilor înainte de meci că va pleca. Dacă a făcut asta, vă promit că-l dau afară!".

Mariu Sumudica a stat la Astra 12 meciuri în toate competiţiile si a avut 6 victorii, 4 remize şi 2 înfrîngeri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare