Declaratii inainte de Manchester - Otelul din Champions League

miercuri, 2 noiembrie 2011 |

Declaratii inainte de Manchester - Otelul din Champions League:

Dorinel Munteanu a declarat despre meciul cu Manchester: "Un egal ar fi un vis. Toata lumea are emotii, dar speram ca acestea sa dispara cu zece minute inainte sa inceapa meciul. Partida pierduta de United cu City a fost un accident, se poate intampla oricui. Nu ma bazez pe acel rezultat, potentialul lui Manchester United e mult mai mare si inca respect pe United".

Marius Stan a declarat despre meciul Manchester - Otelul din Champions League: "Acum a venit si momentul asta si e intr-adevar onorant sa ai meci pe "Old Trafford" fara sa platesti, ba chiar sa fii platit. Acum vine partea noastra, sa intoarcem. Sa reusim un spectacol sportiv. Trebuie sa credem, mai sunt noua puncte in joc, de ce nu? S-a vazut ca apar rezultate surprinzatoare.
Am spus si ca n-avem ce cauta la aceasta masa pentru ca e o diferenta uriasa fata de 90% din echipele din aceasta competitie. Noi tot o dam ca romanii sunt talentati. Pe legenda asta ne construim visuri, idealuri, dar la baza unor realizari sta munca. De aici trebuie sa plecam. In plan sportiv, avem nevoie sa ne dezvoltam infrastructura si apoi sa pretindem ca putem sa ne asezam la masa bogatilor."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare