SAMBATA 05.11.2011: CFR Cluj - Dinamo LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:00

vineri, 4 noiembrie 2011 |

Meciul dintre CFR Cluj si Dinamo este derby-ul etapei, un meci foarte important pentru ambele echipe, care se afla in cursa pentru castigarea campionatului. Un singur punct desparte in clasament echipe, dar nu cred ca va fi un meci care se va termina la egalitate.

Iuliu Muresan, presedintele ardelenilor a declarat despre meci: "Va fi un meci prudent, foarte prudent chiar, tacticizat, n-o să ne descoperim. E foarte important rezultatul. Poate şi egalul va fi bun, lupta e lungă. Îi respectăm foarte mult pe jucătorii dinamovişti, au cîţiva la final de carieră care sînt ca vinul, cu cît se învechesc cu atît sînt mai buni, mai valoroşi. Mă refer aici la Cătălin Munteanu, Dănciulescu, Niculae. Nu facem jigniri, nu facem oferte de transfer, Dinamo merită locul 1, dar vrem ca de sîmbătă seară să trecem noi pe prima poziţie a clasamentului".

Gabi Muresan a declarat despre meciul cu Dinamo: "Ne-am apropiat la un punct de Dinamo, acum depinde numai de noi dacă vom fi pe primul loc după jocul direct. La ora actuală ei joacă mai bine decît noi, dar pînă acum CFR a luat punctele. Sper să fie un joc frumos, iar cel mai bun să cîştige. Este doar un meci de campionat, nimic mai mult. Dinamo a jucat bine cu Universitatea Cluj. Noi, fotbaliştii, riscăm mult, s-a văzut şi în acel meci, însă sperăm să nu fie accidentaţi".

Cosmin Moţi a declarat despre meciul cu CFR Cluj: “E un meci mai dificil, dar emoţii nu avem. Mergem să câştigăm toate cele trei puncte. Nu ne temem de atacul lor, şi noi avem un atac foarte bun şi o apărare la fel şi sperăm să câştigăm punctele puse în joc. E unul dintre cele mai importante meciuri pe care le avem în această toamnă. Dacă nu reuşeam să le câştigăm pe celelalte şi nu eram pe primul loc, ci pe şapte sau opt, acesta nu mai era important. Am avut două meciuri dificile, atât cu Braşov acasă, cât şi la U. Cluj, dar până la urmă şi aceste două puncte sunt bune, pentru că ne-au menţinut pe primul loc. Nu ştiu dacă va fi mai greu decât cu U. Cluj, sunt două echipe apropiate ca valoare şi probabil va fi la fel de greu”.

Meciul CFR Cluj - Dinamo este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:00

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare