JOI 03.11.2011: FC Vaslui - Sporting LIVE pe SPORTRO incepand cu ora 20:00

miercuri, 2 noiembrie 2011 |

Meci greu pentru FC Vaslui in Europa League in fata celor de la Sporting, in care doar un joc foarte bun si mult noroc vor putea aduce victoria vasluienilor.
Viorel Hizo a declarat despre acest meci: "Între noi şi Sporting Lisabona este o diferenţă enormă, din toate punctele de vedere. Ei au o vechime de 105 ani, iar noi abia ne-am înfiinţat acum cîţiva ani. Nu mai vorbim de buget, ei făcînd transferuri de 40 milioane euro numai în această vară, în care au adus jucători de la Milan, Liverpool şi Sevilla.
Noi vom încerca să facem ce putem pe organizarea de joc, astfel încît să ne putem ridica la nivelul competiţiei. Cu Sporting, trebuie să fii foarte echilibrat şi să rişti cînd ai ocazia să o faci. Aşa că aştept o minune".
Adrian Porumboiu dupa meciul cu Tg Mures a declarat: "N-am realizat nimic cu acest 4-0, mai avem mult de jucat din acest sezon. Mai important e meciul de joi, cu Sporting. 
Dacă ar fi să aleg, aş prefera ca pauza de iarnă să ne prindă în primăvara europeană, abia apoi îmi doresc să fim pe primul loc în campionat".

Meciul FC Vaslui - Sporting este LIVE pe SPORTRO incepand cu ora 20:00

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare