Declaratii si echipe probabile Otelul - Basel

marți, 22 noiembrie 2011 |

Declaratii si echipe probabile Otelul - Basel

Dorinel Munteanu a declarat inainte de meciul cu Basel: "Nu sîntem condamnaţi, dar e clar că acest joc e important pentru a mai putea spera în ultimul joc la Lisabona. Nu va fi deloc uşor, pentru că Basel are şi varianta egalului. Sper să practicăm un joc consecvent şi să avem răbdare. Îi respectăm foarte mult pe cei de la Basel, dar mîine vreau să am o echipă determinată pentru că forţa acestei formaţii o reprezintă grupul şi sunt convins că acesta va cîştiga.
Chiar dacă a schimbat antrenorul, Basel rămâne o echipă periculoasă. Oţelul merită să joace în Liga Campionilor şi merită să câştige. Un punct e bun pentru palmares, dar noi avem un alt obiectiv mâine. Nu mă interesează banii care ar urma să vină în urma unui egal. Sunt convins că cei care vor veni mâine la stadion vor vedea un fotbal şi un rezultat bun. Nu avem ce pierde".

Declaratii Gabriel Giurgiu inainte de Otelul - Basel din Champion League:

- A contat că nu aţi avut suporterii lîngă voi?
- Normal, eram obişnuiţi să-i auzim nonstop susţinîndu-ne. Au fost la fiecare meci suporteri de la Galaţi, dar una e să joci cu o galerie de 2.000 de persoane şi alta e să ai 50.000 de suporteri în spate.

- Manchester, Benfica şi Basel. Ai fi vrut să jucaţi împotriva altei echipe?
- Pot să spun că sînt mulţumit, dar e o onoare să joci cu astfel de echipe puternice cum e Manchester sau Benfica, şi, de ce nu?, chiar şi Basel. Poate îmi doream mai mult să joc cu AC Milan, echipa mea de suflet.

- Ai făcut schimb de tricouri pînă acum?
- Evident, cred că e un moment unic pentru toată lumea. Am tricoul lui Nani de la Manchester, iar de la Benfica îl am pe-al lui Amorim. Să vedem în seara asta...

Echipe probabile:

Otelul: Grahovac - Rîpă, Sîrghi, Perendija, Sălăgeanu - Antal, I. Neagu, Filip, Giurgiu, L. Iorga - Pena.

Basel: Sommer - Steinhofer, Abraham, Dragovici, Joo Ho Park - Shaqiri, Huggel, Xhaka, F. Frei - Streller, A. Frei.

Meciul Otelul - Basel este LIVE pe TVR1 incepand cu ora 21:45

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare